Misiunea noastra este de a oferi calatorilor o conexiune placuta, sigura si confortabila intre casa si aeroport. De asmenea echipa de soferi profesionisti, atent selectati este pregatita sa va ofere servicii la cele mai inalte standarde.
Serviciul de transport privat se adreseaza Persoanelor care vor sa calatoreasca singure ori impreuna cu familia si prietenii apropiati, catre aeroport sau catre o alta destinatie din tara sau strainatate.
Alegem varianta optima pentru ca tu si cei dragi tie sa ajungeti intotdeauna confortabil si in siguranta la destinatie.Serviciul este disponibil la cerere, pe orice ruta, in Romania sau in strainatate. Alege confortul si siguranta cu serviciul nostru de transport privat!
Transport privat in tara sau strainatate, beneficiezi de toate conditiile necesare calatoriei si esti in siguranta cu soferii nostri profesionisti!Cursele in regim de transport privat se realizeaza cu microbuz 8+1, autoturism 3+1, in functie de numarul de persoane sau preferintele clientului.
Cel mai facil si mai economic transfer privat de acasa, birou sau hotel catre aeroport. Beneficiati de confortul si siguranta unui transfer privat cu pret fix pentru orice locatie.
Transferul/Transportul intre Arad-Timisoara – Aeroport Budapesta sau Aeroport Timisoara Traian Vuia este cel mai uzual serviciu al companiei si astfel punem la dispozitia clientilor curse zilnice cu microbuze 8+1 sau limusine 3+1 (4+1).
Rezervati acum la: +40 / 0745 783 913..!  sau  Email:  crys.transport@yahoo.com  !