Bine ati venit la Crys Trans !

Crys Trans ofera transport persoane zilnic din Arad spre Timisoara, catre si de la aeroportul din Budapesta,Viena,Belgrad. Preturile difera in functie de orasele de plecare / sosire. In momentul de fata, efectuam transport persoane din Arad si transport persoane din Timisoara.  Crys Trans este o firma din Arad, Romania, si ofera servicii sigure, de calitate, si la preturi excelente tuturor clientilor sai.
Firma Crys Trans s-a dezvoltat odata cu cererea din ce in ce mai mare de transport de persoane intre Arad Timisoara si Aeroportul Budapesta si in jurul acestei activitati s-au dezvoltat pe parcurs doua servicii: transportul de persoane in comun si transporturile private pentru cei ce doresc sa calatoreasca in conditii excelente intr-un grup restrans sau singuri. Un lucru care ne caracterizeaza ca si companie este seriozitatea si punctualitatea.

Daca trebuie sa ajungeti la o anumita ora fie in oras, fie la aeroport intruna dintre aceste orase: Budapesta, sau oriunde in Ungaria, Cluj, Timisoara, Arad, Viena, Belgrad sau o alta localitate in confort si in siguranta?! Va putem ajuta cu transfer de cursa regulata, sau cu masina doar pentru dumneavoastra ,care va fi la ora si la locul unde solicitati si va ajuta sa ajungeti in locul dorit, soferul fiind disponibil pe tot parcursul calatoriei !

Transferul de persoane la aeroport reprezinta principala noastra preocupare ce a aparut ca o nevoie cotidiana in orasul Arad si Timisoara. Vorbim despre doua orase foarte bine dezvoltate din punct de vedere al comunitatii de afaceri, dar si cu o populatie mare.

Rezervarile online se fac cu cel putin 1-2 zile inaintea decolarii /aterizarii.
Toate rezervarile online sau telefonice vor fi confirmate de catre noi.
Pentru rezervarile cu plecare din Arad sau Timisoara ve-ti fi contactati telefonioc cu 10-15 minute inainte de preluare de la adresa, sau de la locul stabilit in prealabil.
Pentru transportul din Aeroportul Budapesta spre Arad sau Timisoara ve-ti fi asteptat cu numele dumneavoastra scris pe o pancarta in sala de asteptare din aeroport.
Transport persoane Arad – Budapesta 3+1 cu automobile combii, sau Transport Arad – Budapesta cu microbuz 8+1 locuri. Oferim clientilor nostri un transport Arad Budapesta sigur, in cele mai bune conditii

Daca se achita dus – intors in avans ( de la prima calatorie ) preturile sunte urmatoarele:
Arad – Budapesta ;  Tarif pe sens – 130 Ron
Timisoara – Budapesta ;  Tarif pe sens – 150 Ron

La grupuri mai mari de 3 persoane se face oferta speciala
Oferim si transfer pentru aeroportul din Belgard pentru grupuri sau persoane private cu microbuz 8+1. Plecare se face din Arad sau Timisoara, pretul fiind de 550 Ron sau 120 Euro / masina.
Grupurile de pana la 3 persoane se vor transporta cu masina 4+1 locuri. Costul transportului fiind de 400 Ron sau 90 Euro.

Profesionalismul si respectul

Profesionalismul si respectul fata de clientii nostrii , sunt principale repere ale unei atitudini pozitive prin care Crys Trans se impune, acordand maxima atentie tuturor clientilor,devenind astfel un partener de încredere.

Profesionalismul si respectul

Profesionalismul si respectul fata de clientii nostrii , sunt principale repere ale unei atitudini pozitive prin care Crys Trans se impune, acordand maxima atentie tuturor clientilor,devenind astfel un partener de încredere.

Ne place sa facem ceea ce facem!

Transferul intre Arad-Timisoara – Aeroport Budapesta sau Aeroport Timisoara Traian Vuia este cel mai uzual serviciu al companiei si astfel punem la dispozitia clientilor curse zilnice cu microbuze 8+1 sau limusine 3+1 (4+1).De asemena transferam persoane si spre aeroportul Budapesta Liszt Ferenc, Viena, sau aeroportul Belgrad Nikola Tesla si retur.
Alegem varianta optima pentru ca tu si cei dragi tie sa ajungeti intotdeauna confortabil si in siguranta la destinatie.Serviciul este disponibil la cerere, pe orice ruta, in Romania sau in strainatate. Alege confortul si siguranta cu serviciul nostru de transport privat!
Transport privat in tara sau strainatate, beneficiezi de toate conditiile necesare calatoriei si esti in siguranta cu soferii nostri profesionisti!Cursele in regim de transport privat se realizeaza cu microbuze 8+1, limuzine 3+1, in functie de numarul de persoane sau preferintele clientului.
Puteti rezerva o plecare sau un transfer Arad – Budapesta sau orice locatie doriti, prin formularul de rezervare de la pagina (Contact/Rezervare). Orice tip de rezervare sau transfer aeroport (Budapesta,Belgrad,Viena), sau orice alta ruta, va fi confirmata de catre un reprezentant al companiei noastre telefonic.
Cel mai facil si mai economic transfer privat de acasa, birou sau hotel catre aeroport budapesta sau alta locatie din tara sau strainatate. Beneficiati de confortul si siguranta unui transfer privat cu pret fix pentru orice locatie.

Locatia Noastra

Locatia este in frumosul nostru oras Arad
Arad,Str.Voluntarilor,Nr.2
Phone: 004.0745.783.913
Web: www.transport-arad-budapesta.ro

Cine este Crys Trans ?

Misiunea noastra este de a oferi calatorilor o conexiune placuta, sigura si confortabila intre casa si aeroport.De asmenea echipa de soferi profesionisti, atent selectati este pregatita sa va ofere servicii la cele mai inalte standarde.
Filozofia noastra este de a oferi servicii de incredere printr-o abordare complexa a detaliilor, pornind de la un personal atent selectionat, etaland un parc auto competitiv si punand la dispozitie solutii logistice cat mai flexibile.
Profesionalismul si respectul fata de clientii nostrii , sunt principale repere ale unei atitudini pozitive prin care Crys Trans se impune, acordand maxima atentie tuturor clientilor,devenind astfel un partener de încredere.
Tratam cu maxima responsabilitate toate operaţiunile legate de pregătirea călătoriei sau a evenimentului solicitat iar experienta acumulata in 8 ani de acitivtate ne ajuta sa fim mai buni.

Experienta Noastra

Profesionalism Conducere 100
Socializare si Relationalizare cu Clientii nostrii 97
Siguranta clientilor nostrii 100
Confortul clientilor nostrii 97

Cunoasteti Soferii Nostrii !

Cengher Cristian
Cengher CristianAdministrator
Sofer Profesionist cu atestate profesionale pentru transport persoane si marfa + ADR
8 ani experienta in domeniul transport persoane
Cengher Cristian
Cengher CristianSofer Profesionist
Sofer Profesionist cu atestate profesionale pentru transport persoane si marfa + ADR
8 ani experienta in domeniul transport persoane
Melania Bekesi
Melania BekesiSofer Profesionist
Cu atestare profesionala pentru transport persoane,
2 ani experienta in domeniul transport persoane.

Masinile Noastre