Crys Trans ofera transport persoane zilnic din Arad si Timisoara, catre si de la aeroportul din Budapesta. Preturile difera in functie de orasele de plecare / sosire. In momentul de fata, efectuam transport persoane din Arad si transport persoane din Timisoara.  Crys Trans este o firma din Arad, Romania, si ofera servicii sigure, de calitate, si la preturi excelente tuturor clientilor sai.
Firma Crys Trans s-a dezvoltat odata cu cererea din ce in ce mai mare de transport de persoane intre Arad Timisoara si Aeroportul Budapesta si in jurul acestei activitati s-au dezvoltat pe parcurs doua servicii: transportul de persoane in comun si transporturile private pentru cei ce doresc sa calatoreasca in conditii excelente intr-un grup restrans sau singuri. Un lucru care ne caracterizeaza ca si companie este seriozitatea si punctualitatea.
Transferul de persoane la aeroport reprezinta principala noastra preocupare ce a aparut ca o nevoie cotidiana in orasul Arad si Timisoara. Vorbim despre doua orase foarte bine dezvoltate din punct de vedere al comunitatii de afaceri, dar si cu o populatie mare.
Transferul intre Arad-Timisoara – Aeroport Budapesta sau Aeroport Timisoara Traian Vuia este cel mai uzual serviciu al companiei si astfel punem la dispozitia clientilor curse zilnice cu microbuze 8+1 sau limusine 3+1 (4+1).
De asemena transferam persoane si spre aeroportul Budapesta Liszt Ferenc, Viena, sau aeroportul Belgrad Nikola Tesla si retur.
Puteti rezerva o plecare sau un transfer Arad – Budapesta sau orice locatie doriti, prin formularul de rezervare de la pagina (rezervare/contact). Orice tip de rezervare sau transfer aeroport (Budapesta,Belgrad,Viena), sau orice alta ruta, va fi confirmata de catre un reprezentant al companiei noastre telefonic.
Rezervati acum la: +40 / 0745 783 913 !   sau   Email: crys.transport@yahoo.com !