citroen-crystrans-10Firma noastra beneficiaza de cateva automobile moderne, dotate cu cele mai noi tehnologii, pentru un transport fara griji spre si de la aeroport.
Personalul nostru este instruit si format numai din soferi profesionisti cu experienta si alaturi de care drumul spre destinatia dorita va fi placut si in conditii de siguranta. . Punem accent si pe confortul si comoditatea pasagerilor, de aceea flota noastra este formata din autoturisme: Citroen C4, Mercedes, Opel, Renault si Ford.
Cursele in regim de transport privat se realizeaza cu microbuz 8+1, autoturism combi 3+1, in functie de numarul de persoane sau preferintele clientului.
Transferul intre Arad-Timisoara – Aeroport Budapesta sau Aeroport Timisoara Traian Vuia este cel mai uzual serviciu al companiei si astfel punem la dispozitia clientilor curse zilnice cu microbuze 8+1 sau limusine 3+1(4+1).
Tratam cu maxima responsabilitate toate operaţiunile legate de pregătirea călătoriei sau a evenimentului solicitat iar experienta acumulata in 9 ani de acitivtate ne ajuta sa fim mai buni.
Transport privat in tara sau strainatate, beneficiezi de toate conditiile necesare calatoriei si esti in siguranta, cu soferii nostri profesionisti. Alegem varianta optima pentru ca tu si cei dragi tie sa ajungeti intotdeauna confortabil si in siguranta la destinatie.Serviciul este disponibil la cerere, pe orice ruta, in Romania sau in strainatate.
Masina noastra, Opel Vivaro in regim 8+1 locuri este gata pentru a face Transport Arad Timisoara – Aeroport Budapesta – Arad Timisoara in cele mai bune conditii si la preturi competitive !
Aeroport Budapesta cu masini 8+1 locuri, marca Opel Vivaro sau Renault Trafic, tur retur in conditii excelente si la preturi foarte bune !. Transport persoane Arad – Budapesta 3+1 cu automobil combi Citroen C4, Ford Focus combi regim 3+1.
Citroen C4 masina din 2014 foarte spatioasa si confortabila!
Puteti rezerva o plecare sau un transfer Arad/Timisoara – Budapesta sau orice directie din tara sau strainatate doriti prin formularul de la pagina (rezervare/contact). Orice tip de rezervare sau transfer aeroport (Budapesta,Belgrad,Viena sau alta locatie) va fi confirmata de catre un reprezentant al companiei noastre.
Rezervati acum la: +40 / 0745 783 913 !   sau   Email: crys.transport@yahoo.com !