FAQs2019-01-07T20:11:15+00:00
Informatii Importante Calatori2016-10-28T15:00:30+00:00

Transfer catre Aeroport

 • Rezervarile online se fac cu cel putin 1-2 zile inaintea decolarii /aterizarii.
 • Cu cât timp înainte trebuie să fac rezervarea?     Cu cel puţin 1-2 zile înainte de plecare.
 • Cum stabilim detaliile legate de plecare?     În ziua dinaintea plecării, vă contactăm telefonic pentru a vă anunţa ora la care veţi fi preluat de la adresă.
 • Veți fi contactat de catre șofer cu aproximativ 10-15 minute înainte de sosirea mașinii la adresă.
 • Toate rezervarile online sau telefonice vor fi confirmate de catre noi. La momentul rezervarii va rugam asigurati-va ca aveti toate informatiile zborului data/ora.
 • Pentru rezervarile cu plecare din Arad sau Timisoara ve-ti fi contactati telefonioc cu 10-15 minute inainte de preluare de la adresa, sau de la locul stabilit in prealabil.
 • La stabilirea orei de preluare va rugam sa luati in considerare durata transferului de la adresa de preluare (locuinta, hotel sau birou) la aeroportul Budapesta, tinand cont de conditiile meteo si de trafic precum si de cerintele companiilor aeriene referitoare la durata formalitatilor de check-in.

Transfer de la Aeroport

 • Pentru transportul din Aeroportul Budapesta spre Arad sau Timisoara ve-ti fi asteptat cu numele dumneavoastra scris pe o pancarta in sala de asteptare din aeroport.
 • Tocmai am aterizat. Cum mă întîlnesc cu şoferul Crys Trans?      Aţi efectuat formalităţile vamale şi v-aţi preluat bagajele. La poarta de ieşire vă va aştepta şoferul dumneavoastra, cu o pancarta cu numele dumneavoastra.
 • Dacă din diverse motive (dificultăţi vamale sau probleme cu bagajul dumneavoastra.), va dura mai mai mult de jumătate de oră, vă rugăm să ne anunţaţi telefonic.
 •  În caz că întârziaţi mai mult de o jumătate de oră fără să ne anunţaţi acest lucru, ne vedem obligaţi să anulăm rezervarea dumneavoastra, din respect pentru ceilalti pasageri.
 • Dacă la poarta de ieşire nu vă întâlniţi cu şoferul, vă rugăm să îl aşteptaţi în sala de aşteptare, deoarece este probabil ca acesta să fie la un alt terminal, pentru a prelua un alt pasager, după care va veni în cel mai scurt timp, în sala de aşteptare a terminalului dvs.
 • Ce trebuie să fac dacă aştept de mai mult de 30 minute în sala de aşteptare?      Vă rugăm să ne contactaţi la numarul de telefon 0745 783 913.
 • Daca zborul dumneavoastra s-a anulat, ori s-a modificat ziua aterizării si numai aveti nevoie de transfer de la aeroport.Vă rugăm să ne anunţaţi telefonic în cel mai scurt timp posibil !
 • La stabilirea orei de preluare va rugam sa luati in considerare durata transferului de la adresa de preluare (locuinta, hotel sau birou) la aeroportul Budapesta, tinand cont de conditiile meteo si de trafic precum si de cerintele companiilor aeriene referitoare la durata formalitatilor de check-in.
 • Puteti rezerva o plecare sau un transfer Arad – Budapesta sau orice alta locatie doriti prin formularul de la pagina (rezervare/contact). Orice tip de rezervare sau transfer aeroport (Budapesta,Belgrad,Viena, sau alta locatie) va fi confirmata de catre un reprezentant al companiei noastre.
 • In cazul in care pasagerul constata o decalare sau intarziere de zbor sa ne anunte cat mai repede posibil telefonic, in vederea optimizarii imediate a transferului. In acest sens in functie de intarzierea comunicata, pasagerul va fi realocat transferului imediat urmator.
 • Pentru a face o rezervare online, va rugam sa completati corect formularul de la pagina (rezervare/contact),de asemenea, puteti face o rezervare la numarul de telefon: +40 / 0745 783 913
 • Daca aveti orice fel de întrebări sau doriti informaţii suplimentare, nu ezitaţi să ne contactaţi!
Firma de Transport Persoane Crys Trans2020-07-25T06:06:45+00:00

Crys Trans ofera transport persoane zilnic din Arad si Timisoara, catre si de la aeroportul din Budapesta. Preturile difera in functie de orasele de plecare / sosire. In momentul de fata, efectuam transport persoane din Arad si transport persoane din Timisoara.  Crys Trans este o firma din Arad, Romania, si ofera servicii sigure, de calitate, si la preturi excelente tuturor clientilor sai.
Firma Crys Trans s-a dezvoltat odata cu cererea din ce in ce mai mare de transport de persoane intre Arad Timisoara si Aeroportul Budapesta si in jurul acestei activitati s-au dezvoltat pe parcurs doua servicii: transportul de persoane in comun si transporturile private pentru cei ce doresc sa calatoreasca in conditii excelente intr-un grup restrans sau singuri. Un lucru care ne caracterizeaza ca si companie este seriozitatea si punctualitatea.
Transferul de persoane la aeroport reprezinta principala noastra preocupare ce a aparut ca o nevoie cotidiana in orasul Arad si Timisoara. Vorbim despre doua orase foarte bine dezvoltate din punct de vedere al comunitatii de afaceri, dar si cu o populatie mare.
Transferul intre Arad-Timisoara – Aeroport Budapesta sau Aeroport Timisoara Traian Vuia este cel mai uzual serviciu al companiei si astfel punem la dispozitia clientilor curse zilnice cu microbuze 8+1 sau limusine 3+1 (4+1).
De asemena transferam persoane si spre aeroportul Budapesta Liszt Ferenc, Viena, sau aeroportul Belgrad Nikola Tesla si retur.
Puteti rezerva o plecare sau un transfer Arad – Budapesta sau orice locatie doriti, prin formularul de rezervare de la pagina (rezervare/contact). Orice tip de rezervare sau transfer aeroport (Budapesta,Belgrad,Viena), sau orice alta ruta, va fi confirmata de catre un reprezentant al companiei noastre telefonic.
Rezervati acum la: +40 / 0745 783 913 !   sau   Email: crys.transport@yahoo.com !

Informatii Tehnice2020-07-25T06:09:57+00:00

citroen-crystrans-10Firma noastra beneficiaza de cateva automobile moderne, dotate cu cele mai noi tehnologii, pentru un transport fara griji spre si de la aeroport.
Personalul nostru este instruit si format numai din soferi profesionisti cu experienta si alaturi de care drumul spre destinatia dorita va fi placut si in conditii de siguranta. . Punem accent si pe confortul si comoditatea pasagerilor, de aceea flota noastra este formata din autoturisme: Citroen C4, Mercedes, Opel, Renault si Ford.
Cursele in regim de transport privat se realizeaza cu microbuz 8+1, autoturism combi 3+1, in functie de numarul de persoane sau preferintele clientului.
Transferul intre Arad-Timisoara – Aeroport Budapesta sau Aeroport Timisoara Traian Vuia este cel mai uzual serviciu al companiei si astfel punem la dispozitia clientilor curse zilnice cu microbuze 8+1 sau limusine 3+1(4+1).
Tratam cu maxima responsabilitate toate operaţiunile legate de pregătirea călătoriei sau a evenimentului solicitat iar experienta acumulata in 9 ani de acitivtate ne ajuta sa fim mai buni.
Transport privat in tara sau strainatate, beneficiezi de toate conditiile necesare calatoriei si esti in siguranta, cu soferii nostri profesionisti. Alegem varianta optima pentru ca tu si cei dragi tie sa ajungeti intotdeauna confortabil si in siguranta la destinatie.Serviciul este disponibil la cerere, pe orice ruta, in Romania sau in strainatate.
Masina noastra, Opel Vivaro in regim 8+1 locuri este gata pentru a face Transport Arad Timisoara – Aeroport Budapesta – Arad Timisoara in cele mai bune conditii si la preturi competitive !
Aeroport Budapesta cu masini 8+1 locuri, marca Opel Vivaro sau Renault Trafic, tur retur in conditii excelente si la preturi foarte bune !. Transport persoane Arad – Budapesta 3+1 cu automobil combi Citroen C4, Ford Focus combi regim 3+1.
Citroen C4 masina din 2014 foarte spatioasa si confortabila!
Puteti rezerva o plecare sau un transfer Arad/Timisoara – Budapesta sau orice directie din tara sau strainatate doriti prin formularul de la pagina (rezervare/contact). Orice tip de rezervare sau transfer aeroport (Budapesta,Belgrad,Viena sau alta locatie) va fi confirmata de catre un reprezentant al companiei noastre.
Rezervati acum la: +40 / 0745 783 913 !   sau   Email: crys.transport@yahoo.com !

Informatii Tarife2020-07-25T05:50:30+00:00

crystrans-budapestaFirma noastra ofera transport persoane zilnic din Arad si Timisoara catre si de la aeroportul din Budapesta. Preturile difera in functie de orasele de plecare / sosire. In momentul de fata, efectuam transport persoane din Arad si transport persoane din Timisoara
Transportul se face cu microbuz 8+1 sau auto combi 3+1 (4+1) plecarea se face din Arad sau Timisoara .
Pentru transferul la Aeroportul Budapesta, daca se achita dus – intors in avans ( de la prima calatorie) preturile sunte urmatoarele:
Arad – Budapesta ;   Tarif pe sens – 30 Euro – sau contravaloarea in RON
Timisoara – Budapesta ;   Tarif pe sens – 35 Euro – sau contravaloarea in RON
La grupuri mai mari de 3 persoane se face oferta speciala
Deasemenea, oferim transport pentru aeroporturile din Belgrad sau Viena. Se pot efectua transferuri private la preturi avantajoase, cu microbuze 8+1 pentru grupuri mai mari de 3 persoane, sau cu masini 4+1 pentru grupuri de pana la 3 persoane.
Oferim si transfer pentru aeroportul din Belgard pentru grupuri sau persoane private cu microbuz 8+1. Plecare se face din Arad sau Timisoara, pretul fiind de 150 Euro / masina.
Grupurile de pana la 3 persoane se vor transporta cu masina 4+1 locuri. Costul transportului fiind de 100 Euro.
Transfer pentru aeroportul din Viena pentru grupuri sau persoane private cu microbuz tip 8+1 locuri cu plecare din Arad sau Timisoara. Pretul practicat este de 250 Euro / masina.
Grupurile de pana la 3 persoane se vor transporta cu masina 4+1 locuri, iar pretul este de 180 Euro / masina.
Transport de la Aeroportul ” Traian Vuia ” din Timisoara la Arad  50 ron de persoana pe sens.
Transfer Arad – Aeroportul ” Traian Vuia ” Timisoara   50 ron de persoana pe sens.
Copiii de la 0 la 10 ani beneficeaza de 50% reducere din biletul unui adult.
Pentru informatii mai clare va rugam sa accesati pagina (Informatii Tarife)!

Rezervarile online!

Rezervarile online se fac cu cel putin 1-2 zile inaintea decolarii /aterizarii. Toate rezervarile online sau telefonice vor fi confirmate de catre noi. Pentru rezervarile cu plecare din Arad sau Timisoara ve-ti fi contactati telefonioc cu 10-15 minute inainte de preluare de la adresa, sau de la locul stabilit in prealabil.Contactati-ne!Sunati acum la: +40 / 0745 783 913! crys.transport@yahoo.com

International Budapest Airport Liszt Ferenc transfers to Arad and Timisoara

We offer you a transfer transport for passengers of 8+1 to Budapest or any destinations in Hungary on fixed or shared prices. After landing, our dedicated driver will be waiting for you with the name board showing your name. Return transfer is also available. Contact or call! : +40 / 0745 783 913 | crys.transport@yahoo.com.
Go to Top