Rezervarile se pot face online la pagina ( Rezervare/contact), prin email  Email: crys.transport@yahoo.com, sau telefonic la:  +40 / 0745 783 913  cu cel putin 1-2 zile inaintea decolarii /aterizarii.
La momentul rezervarii va rugam asigurati-va ca aveti toate informatiile zborului data/ora. Toate rezervarile online sau telefonice vor fi confirmate de catre noi.
Pentru rezervarile cu plecare din Arad sau Timisoara spre aeroportul Budapesta ve-ti fi contactati telefonioc cu 10-15 minute inainte de preluare de la adresa, sau de la locul stabilit in prealabil.
Pentru transportul din Aeroportul Budapesta spre Arad sau Timisoara ve-ti fi asteptat cu numele dumneavoastra scris pe o pancarta in sala de asteptare din aeroport.
La stabilirea orei de preluare va rugam sa luati in considerare durata transferului de la adresa de preluare (locuinta, hotel sau birou) la aeroportul Budapesta, tinand cont de conditiile meteo si de trafic precum si de cerintele companiilor aeriene referitoare la durata formalitatilor de check-in.
Transferul intre Arad-Timisoara – Aeroport Budapesta sau Aeroport Timisoara Traian Vuia este cel mai uzual serviciu al companiei si astfel punem la dispozitia clientilor curse zilnice cu microbuze 8+1 sau limusine 4+1.
Puteti rezerva o plecare sau un transfer Arad/Timisoara – Budapesta sau orice directie din tara sau strainatate doriti prin formularul de la pagina (rezervare/contact) sau telefonic. Orice tip de rezervare sau transfer aeroport (Budapesta,Belgrad,Viena sau alta locatie) va fi confirmata de catre un reprezentant al companiei noastre.
Daca aveti orice fel de întrebări sau doriti informaţii suplimentare, nu ezitaţi să ne contactaţi!
Rezervati acum la: +40 / 0745 783 913..!  sau  Email:  crys.transport@yahoo.com  !