Crys Trans

Suntem aici pentru a va servii!

&

Confort

Siguranta

...to create

THE BEST SLIDER

with no compromises!

Crys Trans

Nu ezitati sunati la: 0745 783 913!

&

Confort

Siguranta

...to create

THE BEST SLIDER

with no compromises!

Crys Trans

Nu ezitati sunati la: 0745 783 913!

&

Confort

Siguranta

...to create

THE BEST SLIDER

with no compromises!

Crys Trans

Nu ezitati sunati la: 0745 783 913!

&

Confort

Siguranta

...to create

THE BEST SLIDER

with no compromises!

Noi suntem aici pentru a va servii !

La stabilirea orei de preluare va rugam sa luati in considerare durata transferului de la adresa de preluare (locuinta, hotel sau birou) la aeroportul Budapesta, tinand cont de conditiile meteo si de trafic precum si de cerintele companiilor aeriene referitoare la durata formalitatilor de check-in.
In cazul in care pasagerul constata o decalare sau intarziere de zbor sa ne anunte cat mai repede posibil telefonic, in vederea optimizarii imediate a transferului. Inacest sens in functie de intarzierea comunicata, pasagerul va fi realocat transferului urmator.
Daca zborul dumneavoastra s-a anulat, ori s-a modificat ziua aterizării si numai aveti nevoie de transfer de la aeroport.Vă rugăm să ne anunţaţi telefonic în cel mai scurt timp posibil !
Daca aveti orice fel de întrebări sau doriti informaţii suplimentare, nu ezitaţi să ne contactaţi  +40 / 0745 783 913 !

De ce suntem Cei Mai Buni ?

Misiunea noastra este de a oferi calatorilor o conexiune placuta, sigura si confortabila intre casa si aeroport.De asmenea echipa de soferi profesionisti, atent selectati este pregatita sa va ofere servicii la cele mai inalte standarde.

Profesionalismul si respectul fata de clientii nostrii , sunt principale repere ale unei atitudini pozitive prin care Crys Trans se impune, acordand maxima atentie tuturor clientilor,devenind astfel un partener de încredere.
Tratam cu maxima responsabilitate toate operaţiunile legate de pregătirea călătoriei sau a evenimentului solicitat iar experienta acumulata in 8 ani de acitivtate ne ajuta sa fim mai buni.

Filozofia noastra este de a oferi servicii de incredere printr-o abordare complexa a detaliilor, pornind de la un personal atent selectionat, etaland un parc auto competitiv si punand la dispozitie solutii logistice cat mai flexibile.

  1. Tocmai am aterizat. Cum mă întîlnesc cu şoferul Crys Trans?   Aţi efectuat formalităţile vamale şi v-aţi preluat bagajele. La poarta de ieşire vă va aştepta şoferul dumneavoastra, cu o pancarta cu numele dumneavoastra.
  2. Dacă din diverse motive (dificultăţi vamale sau probleme cu bagajul dumneavoastra.), va dura mai mai mult de jumătate de oră, vă rugăm să ne anunţaţi telefonic.
  3. În caz că întârziaţi mai mult de o jumătate de oră fără să ne anunţaţi acest lucru, ne vedem obligaţi să anulăm rezervarea dumneavoastra, din respect pentru ceilalti pasageri.
  4. Dacă la poarta de ieşire nu vă întâlniţi cu şoferul, vă rugăm să îl aşteptaţi în sala de aşteptare, deoarece este probabil ca acesta să fie la un alt terminal, pentru a prelua un alt pasager, după care va veni în cel mai scurt timp, în sala de aşteptare a terminalului dvs.
  5. Ce trebuie să fac dacă aştept de mai mult de 30 minute în sala de aşteptare?    Vă rugăm să ne contactaţi la numarul de telefon 0745 783 913.
  6. Daca zborul dumneavoastra s-a anulat, ori s-a modificat ziua aterizării si numai aveti nevoie de transfer de la aeroport.Vă rugăm să ne anunţaţi telefonic în cel mai scurt timp posibil !

Rezervarile online se fac cu cel putin 1-2 zile inaintea decolarii /aterizarii.Toate rezervarile online sau telefonice vor fi confirmate de catre noi.
Puteti face acest lucru utilizand formularul online, telefonic sau prin email. La momentul rezervarii va rugam asigurati-va ca aveti toate informatiile zborului data/ora. Formularul de rezervare online va pune la dispozitie preturile pentru transferul de aeroport de la sau catre orice adresa.
Pentru rezervarile cu plecare din Arad sau Timisoara ve-ti fi contactati telefonioc cu 10-15 minute inainte de preluare de la adresa, sau de la locul stabilit in prealabil.
Contactatine! Sunati acum la: +40 / 0745 783 913! sau la Email:cenghercristian81@gmail.com

Cu cât timp înainte trebuie să fac rezervarea?.     Cu cel puţin 1-2 zile înainte de plecare.
Cum stabilim detaliile legate de plecare?.        În ziua dinaintea plecării, vă contactăm telefonic pentru a vă anunţa ora la care veţi fi preluat de la adresă.
Veți fi contactat de catre șofer cu aproximativ 10-15 minute înainte de sosirea mașinii la adresă.

Transportul de persoane si transferul de persoane la aeroport reprezinta principala noastra preocupare ce a aparut ca o nevoie cotidiana in orasul Arad si Timisoara. Vorbim despre doua orase foarte dezvoltate din punct de vedere al comunitatii de afaceri dar si cu o populatie mare.
Transferam persoane spre aeroportul Budapesta Liszt Ferenc, Viena, sau aeroportul Belgrad Nikola Tesla si retur. Crys Trans este o companie din Arad, Romania, si ofera servicii de calitate tuturor clientilor sai.

Misiunea noastra este de a oferi calatorilor o conexiune placuta, sigura si confortabila intre casa si aeroport.De asmenea echipa de soferi profesionisti, atent selectati este pregatita sa va ofere servicii la cele mai inalte standarde.
Transferul intre Arad-Timisoara – Aeroport Budapesta sau Aeroport Timisoara Traian Vuia este cel mai uzual serviciu al companiei si astfel punem la dispozitia clientilor curse zilnice cu microbuze 8+1 sau limusine 3+1.
Puteti rezerva o plecare sau un transfer Arad – Budapesta sau ce directie doriti prin formularul de rezervare. Orice tip de rezervare sau transfer aeroport (Budapesta,Belgrad,Viena) va fi confirmata de catre un reprezentant al companiei noastre.

Pentru transportul din Aeroportul Budapesta spre Arad sau Timisoara ve-ti fi asteptat cu numele dumneavoastra scris pe o pancarta in sala de asteptare din aeroport.
Pentru a face o rezervare online, va rugam sa completati corect formularul de la pagina (Contact/Rezervare), sau rezervati telefonic la: 0745 783 913.
In cazul in care pasagerul constata o decalare sau intarziere de zbor sa ne anunte cat mai repede posibil telefonic, in vederea optimizarii imediate a transferului. In acest sens in functie de intarzierea comunicata, pasagerul va fi realocat transferului urmator.
Serviciul de transport privat se adreseaza tuturor persoanelor care vor sa calatoreasca singure ori impreuna cu familia si prietenii apropiati, catre aeroport sau catre o alta destinatie din tara sau strainatate. Daca aveti orice fel de întrebări sau doriti informaţii suplimentare, nu ezitaţi să ne contactaţi!

Masinile Crys Trans

Automobilele noastre sunt pregatite si dotate pentru a transfera persoane din Arad Timisoara,  spre Aeroportul Budapesta si retur , in cele mai bune conditii si la preturi competitive

Rezervarile online!

 Rezervarile online se fac cu cel putin 1-2 zile inaintea decolarii /aterizarii. Toate rezervarile online sau telefonice vor fi confirmate de catre noi. Pentru rezervarile cu plecare din Arad sau Timisoara ve-ti fi contactati telefonioc cu 10-15 minute inainte de preluare de la adresa, sau de la locul stabilit in prealabil.Contactatine!

Citroen C4 Grande Picaso regim 3+1

Transport persoane Arad – Budapesta 3+1 cu automobil combi marca Ford Focus sau Transport Arad Budapesta cu microbuz 8+1 locuri, marca Renault Trafic. Oferim clientilor nostri un transport Arad Budapesta sigur, in cele mai bune conditii

i8-crystransRezervarile online se fac cu cel putin 1-2 zile inaintea decolarii /aterizarii.
Toate rezervarile online sau telefonice vor fi confirmate de catre noi.
Pentru rezervarile cu plecare din Arad sau Timisoara ve-ti fi contactati telefonioc cu 10-15 minute inainte de preluare de la adresa, sau de la locul stabilit in prealabil.
Pentru transportul din Aeroportul Budapesta spre Arad sau Timisoara ve-ti fi asteptat cu numele dumneavoastra scris pe o pancarta in sala de asteptare din aeroport.

From Liszt Ferenc International Airport, Crys Trans offer you a transfer for passengers of 1/8 to Budapest, or any destinations in Hungary on fixed and shared prices. After landing our dedicated driver will be waiting for you with the name board showing your name. Return transfer is also available.

crystransTransferul intre Arad-Timisoara – Aeroport Budapesta , sau Aeroport Timisoara Traian Vuia, este cel mai uzual serviciu al companiei si astfel punem la dispozitia clientilor curse zilnice cu microbuze 8+1  sau limusine 4+1.
Puteti rezerva o plecare sau un transfer Arad – Budapesta sau ce directie doriti prin formularul de rezervare. Orice tip de rezervare sau transfer aeroport (Budapesta,Belgrad,Viena) va fi confirmata de catre un reprezentant al companiei noastre. Rezervati acum la: +40 / 0745 783 913..!  sau  Email:  crys.transport@yahoo.com  !

Transferul intre Arad-Timisoara – Aeroport Budapesta

Este cel mai uzual serviciu al companiei, si astfel punem la dispozitia clientilor curse zilnice cu microbuze 8+1 sau limusine 4+1..

Sau Aeroport Timisoara Traian Vuia

Este cel mai uzual serviciu al companiei, si astfel punem la dispozitia clientilor curse zilnice cu microbuze 8+1 sau limusine 4+1.

Transfer Arad – Budapesta

Puteti rezerva o plecare sau un transfer Arad – Budapesta sau ce directie doriti, accesand pagina contact/rezervare si completati corect formularu.l

Transfer Arad – Budapesta

Puteti rezerva o plecare sau un transfer Arad – Budapesta sau ce directie doriti, accesand pagina contact/rezervare si completati corect formularul.

Budapesta,Belgrad,Viena

Transferam persoane si spre aeroportul Budapesta Liszt Ferenc, Viena, sau aeroportul Belgrad Nikola Tesla si retur. Orice tip de rezervare sau transfer va fi confirmat de catre noi.

Budapesta,Belgrad,Viena

Transferam persoane si spre aeroportul Budapesta Liszt Ferenc, Viena, sau aeroportul Belgrad Nikola Tesla si retur. Orice tip de rezervare sau transfer va fi confirmat de catre noi.

Rezervari Crys Trans

Rezervarile se pot face online la pagina (contact/rezervare), Email: crys.transport@yahoo.com, sau telefonic la: +40 / 0745 783 913 cu cel putin 1-2 zile inaintea decolarii /aterizarii.

Rezervari Crys Trans

Rezervarile se pot face online la pagina (contact/rezervare), Email: crys.transport@yahoo.com, sau telefonic la:  +40 / 0745 783 913  cu cel putin 1-2 zile inaintea decolarii /aterizarii.

Rezervati Online !

Alegeti Crys Trans pentru o calatorie placuta si sigura !

Crys Trans este la orice ora la dispozitia dumneavoastra, nu ezitati sa sunati la: Mobile: +40 745 783 913 sau Email: cenghercristian@gmail.com !
Rezervati Online !